22 Mart 2015

Sıcacık battaniyem



Merhabaa :)  Madem uzun bir ara verdim daha önce yaptıklarımdan da göstereyim dedim.Bunları bir ara fotoğraflarım diyordum.Kış bitiyor, ben daha yeni paylaşıyorum :) Bunun bir de iki kişiliği var bakalım o ne zamana nasip olacak?


Bu battaniyeyi çalıştığım zamanlar örmüştüm.Akşam eve gelip battaniyemi örmek için sabırsızlanıyordum.Bütün yünleri yere serip onların arasından rastgele seçip renk renk örüyordum :) Haa...O zaman hayalim eşimle televizyon seyrederken bunu örtünüp izlemekti(yani o zaman bekardım).Hayalim de gerçekleşmiş oldu.Battaniye hep elimizin altında :)


Kışları ayrı güzel geçiyor battaniyemle :) Tv seyrederken,kitap okurken..Bir ara yazmıştım,bir sürü kitap aldık diye.Bu kitap da onlardan biri.Hamileliğin 31. haftasını bitirmişken hep elimin altında olan kitap.Aklınıza gelen gelmeyen bütün sorulara cevap bulabileceğiniz bir kitap.Bundan sonra "Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler" kitabını almayı istiyorum.Daha sonra da 3.sünü :) Diğer kitaplar da sıralarını bekliyor :)) 
Görüşmek üzere

8 yorum:

  1. Ayyy inanmıyorum,ne büyük emek,nasıl zevkli bir çalışma,ellerine sağlık,güzel günlerde keyifle kullan,bayıldım bayıldım...Sanırım bebek bekleniyor, :)) Benim de hayalimde var böyle bir battaniye ama henüz sırası değil ne yazıkkiiii sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Çok severek örmüştüm,örerken bitmesin istemiştim :)) Zaten bitmemişti :)))
      Sevgiler

      Sil
  2. iyi günlerde kullanın çok güzel olmuş...benimki daha yarım artık seneye bitecek gibi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler çiçek hanım :) Zaten hemen bitmesin,ne kadar emek, o kadar mutluluk :)

      Sil
  3. O nasıl bir sabırdır yahu tebrik ederim. Renkleri çok çok güzel ya bayıldımm :) Bu arada instagrama hoşgeldiinn :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında çok sabırlı sayılmam..Renk ve yün aşkı diyelim :)) Hoşbuldum :))

      Sil
  4. Bu nasıl bir hayal ve nasıl bir çaba. Kutluyorum seni. Bu motifler çok cici ben de bir tane düşünüyorum da benim evlatla biraz zor : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz uzun sürdü ama değdi :) Sen de acele etmezsen yapılabilir belki :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma